Nieuws

 • KO Dinie Jeuken - van de Kerkhof

  Koninklijke Onderscheiding voor Dinie Jeuken - van de Kerkhof

  maandag 28 oktober 2019
  Voor haar jarenlange betrokken en zeer intensieve inzet voor de Zonnebloem Mierlo-Hout heeft mevrouw Dinie Jeuken - van de Kerkhof een Koninklijke Onderscheiding ontvangen. De onderscheiding werd uitgereikt door burgemeester Elly Blanksma tijdens de viering van het 40 jarig jubileum van de Zonnebloem Mierlo-Hout op vrijdag 25 oktober jongstleden.

 • .

  Bekendmakingen 23 oktober

  woensdag 23 oktober 2019
  Op deze pagina vindt u de gemeentelijke infopagina en de overige bekendmakingen van woensdag 23 oktober 2019.

 • Ontvangst award

  Helmond krijgt internationale award voor slimme mobiliteit

  dinsdag 22 oktober 2019
  Vandaag ontving gemeente Helmond de ITS Local Government Award tijdens het ITS World congress in Singapore. Vooral omdat Helmond zich heeft ontwikkeld tot een living lab voor slimme mobiliteit met de Automotive Campus Helmond als de fysieke hotspot. Hiermee verovert Helmond - gevestigd in Europa's toonaangevende innovatieve toptechnologieregio Brainport Eindhoven - een eervolle plek in de lijst van internationale koplopers op het gebied van slimme mobiliteit.

 • .

  Aanleg nieuwe rioolbuizen naar Burgemeester Geukerspark

  donderdag 17 oktober 2019
  De werkzaamheden aan het Burgemeester Geukerspark zijn in volle gang. Vanaf 21 oktober starten we met de aanleg van nieuwe rioolbuizen in de Oude Aa naar het park. Voor deze werkzaamheden is het noodzakelijk dat de huidige waterleiding wordt verlegd. Hiermee voorkomen we dat deze tijdens de uitvoering stuk gaat. Dit zou veel schade en overlast veroorzaken. De werkzaamheden aan de waterleiding vinden plaats tussen 21 en 25 oktober. Bewoners en ondernemers hebben hierover een brief ontvangen.

 • .

  Bekendmakingen 16 oktober

  woensdag 16 oktober 2019
  Op deze pagina vindt u de gemeentelijke infopagina en de overige bekendmakingen van woensdag 16 oktober 2019.

Uw Reactie
Uw Reactie