Nieuws

 • Online op de koffie bij de wethouder

  vrijdag 5 november 2021
  Heeft u een vraag over of een idee of initiatief voor uw wijk? Dan kunt u deelnemen aan één van de digitale wijkspreekuren. U kunt zich nu aanmelden voor de onderstaande digitale wijkspreekuren.

 • Bekendmakingen donderdag 4 november

  donderdag 4 november 2021
  Op deze pagina vindt u de gemeentelijke infopagina en de overige bekendmakingen van donderdag 4 november.

 • Vuurwerkoverlast? Meld het!

  dinsdag 2 november 2021
  Vuurwerk afsteken mag alléén op 31 december vanaf 18.00 uur tot 1 januari 02.00 uur. Buiten deze tijden is het afsteken van vuurwerk verboden.

 • Helmond klimaatbestendig! In november korting op een regenton

  maandag 1 november 2021
  Het klimaat verandert. De temperatuur stijgt, het gaat vaker harder regenen met overstromingen en ander overlast tot gevolg. Deze klimaatverandering vraagt om een andere aanpak van regenwater. Een regenton is een slimme aanpassing waarmee u eenvoudig schoon regenwater opvangt om dit, bijvoorbeeld voor uw tuin, te gebruiken. Zo kunt u lekker genieten van uw tuin, helpt u uw omgeving regenwaterbestendig te maken én bespaart u kostbaar drinkwater.

 • Koninklijke Onderscheiding voor Jos van de Konijnenberg

  maandag 1 november 2021
  De heer Jos van de Konijnenberg ontving bij de reünie van oud-mariniers in de Geseldonk in Mierlo-Hout een Koninklijke Onderscheiding uit handen van locoburgemeester Erik de Vries. Ieder jaar is er een reünie van oud-mariniers die tussen 1956 en 1962 in Nederlands Nieuw Guinea hebben gediend. Zaterdag 30 oktober vond de 25e reünie plaats.

Uw Reactie
Uw Reactie