Nieuws

 • .

  Bekendmakingen 16 januari

  woensdag 16 januari 2019
  Op deze pagina vindt u de gemeentelijke infopagina en de overige bekendmakingen van woensdag 16 januari 2019.

 • .

  Bekendmakingen 9 januari

  woensdag 9 januari 2019
  Op deze pagina vindt u de gemeentelijke infopagina en de overige bekendmakingen van woensdag 9 januari 2019.

 • .

  Informatieve raadsbijeenkomst Kunstgrasvelden-infill

  maandag 7 januari 2019
  Er leven vragen over de risico’s van rubber-infill bij kunstgrasvelden voor de gezondheid en het milieu. Zowel bij ouders van sportende jeugd, als in de politiek. Daarom wil de gemeenteraad zich goed en objectief laten informeren. Wat is de situatie en wat speelt er allemaal? Dinsdag 15 januari komen diverse externe deskundigen aan het woord over kunstgras, infill van SBR rubbergranulaat en alternatieve infill tijdens een informatieve raadsbijeenkomst. De bijeenkomst is van 19.30 tot 22.00 uur in Wijkhuis De Fonkel, Prins Karelstraat 123. Inwoners zijn van harte welkom.

 • .

  Stadswacht heet nu Toezicht en Handhaving

  woensdag 2 januari 2019
  Toezicht en Handhaving. Dat is per 1 januari 2019 de nieuwe naam van de Stadswacht. De organisatie is per die datum officieel onderdeel geworden van de gemeente Helmond. Een natuurlijk moment om ook de naam te wijzigen.

 • .

  Taiwanese multinational Delta Electronics naar Automotive Campus

  vrijdag 21 december 2018
  Delta Electronics, een internationale leverancier van oplossingen voor krachtstroom elektronica - en warmtebeheer, vestigt zich op de Automotive Campus Helmond. Waarschijnlijk start de bouw van de ultramoderne en energie-efficiënte gebouwen in het voorjaar van 2019 en opereert Delta in 2020 vanuit Helmond.