Nieuws

 • .

  Beperk de kans op een natuurbrand

  woensdag 3 juli 2019
  Het is al een langere tijd droog in Helmond en dat betekent dat het risico op natuurbranden hoog is. De brandweer is daarom extra alert op het ontstaan van brand in natuurgebieden. Ook in tijden van droogte blijven bezoekers uiteraard welkom om een bezoek te brengen aan de natuur. We vragen u wel om extra alert te zijn en verdachte zaken te melden.

 • .

  Bestrijding eikenprocessierupsen

  woensdag 3 juli 2019
  De overlast van eikenprocessierupsen is dit jaar erg groot. Wij hebben dit jaar al 1050 meldingen ontvangen, ten opzichte van 550 meldingen voor het gehele vorige seizoen. Wij doen er alles aan om de rups te bestrijden.

 • .

  Bekendmakingen 3 juli

  woensdag 3 juli 2019
  Op deze pagina vindt u de gemeentelijke infopagina en de overige bekendmakingen van woensdag 3 juli 2019.

 • Onderscheiding Fieke Boekhorst

  Koninklijke onderscheiding Fieke van Griensven - Boekhorst

  maandag 1 juli 2019
  Fieke van Griensven-Boekhorst is bij haar afscheid op 29 juni 2019 bij de Hockeyclub Helmond benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje Nassau. De Helmondse oud hockey-international kreeg de Koninklijke Onderscheiding uitgereikt door Burgemeester Elly Blanksma.

 • .

  3Vosjes wint Win je winkel!

  vrijdag 28 juni 2019
  Femke van Os mag zich de trotse winnaar noemen van Win je Winkel. Femke mag een jaar lang huurvrij ondernemen in de ElzasPassage. Zij versloeg in de finale Leon Slapak en Marcel en Miriam Berkvens.