Nieuws

 • Compost

  Gratis compost bij de milieustraat

  vrijdag 5 april 2019
  U kunt de gehele maand april gratis compost ophalen bij de milieustraat. U mag één volle aanhanger per keer meenemen. Dit mag u zelf inladen, dus vergeet uw schop niet.

 • Boom herfst

  Zware periode voor bomen en planten na droge zomer

  donderdag 4 april 2019
  Door de warme en droge zomer van 2018 hebben bomen en planten veel schade geleden. In sommige gevallen kan het zelfs lijken dat deze afgestorven zijn. Aangezien het herstel van deze bomen en planten afhankelijk is van het weer in het voorjaar, willen wij de groenvoorzieningen de tijd geven om te herstellen. Voor de zomervakantie doen wij een oproep aan u om de locaties van (mogelijk) dode beplanting aan ons door te geven.

 • Autopilot auto

  Oproep: testers voor automatisch rijden gezocht

  woensdag 3 april 2019
  Heeft u altijd al eens willen weten hoe het is om in een automatisch voertuig te rijden en de kans gemist tijdens de testdagen op de Automotive Campus in maart? Dan is dit het moment! AUTOPILOT, een Europees project dat zich richt op automatisch rijden, is opnieuw op zoek naar testers in de Brainport regio. Ditmaal voor testen op zaterdag 13 en zondag 14 april op de campus van de Technische Universiteit Eindhoven.

 • wapendepot

  Inleveren illegale wapens

  woensdag 3 april 2019
  In de laatste twee weken van april kunnen inwoners hun illegale wapens inleveren op het politiebureau aan de Kasteel-Traverse. Deze maatregel is een aanvulling op het eerder aanwezen veiligheidsrisicogebied in het centrum van de stad.

 • .

  Bekendmakingen 3 april

  woensdag 3 april 2019
  Op deze pagina vindt u de gemeentelijke infopagina en de overige bekendmakingen van woensdag 3 april 2019.