Nieuws

 • koffie actie

  Meer oog voor elkaar met ‘Koffie in Helmond’

  donderdag 24 januari 2019
  Inwoners die de komende weken op een van de vier stations in Helmond komen, hebben de kans dat ze van een wildvreemde een kopje koffie krijgen. De actie maakt onderdeel uit van de campagne ‘Koffie in Helmond’, een initiatief van NS en Prorail om mensen met elkaar in gesprek te laten gaan.

 • .

  Collegeleden Helmond lezen voor

  woensdag 23 januari 2019
  Vanochtend vond de aftrap van de Nationale Voorleesdagen plaats met een voorleesontbijt. Burgemeester Blanksma-van den Heuvel en leden van het College van Helmond hebben hierbij voorgelezen op verschillende basisscholen en peuterspeelzalen.

 • .

  Bekendmakingen 23 januari

  woensdag 23 januari 2019
  Op deze pagina vindt u de gemeentelijke infopagina en de overige bekendmakingen van woensdag 23 januari 2019.

 • .

  Koninklijke Erepenning RKSV Mierlo-Hout

  maandag 21 januari 2019
  Zondag 20 januari heeft RKSV Mierlo-Hout een Koninklijke Erepenning ontvangen uit de handen van Burgemeester Blanksma-van den Heuvel.

 • Infographic gemeentelijke belastingen

  Aanslag gemeentelijke belastingen

  donderdag 17 januari 2019
  Iedereen in Helmond betaalt mee aan onze stad. Daarom betaalt u belasting aan de gemeente. Het geld gebruikt de gemeente bijvoorbeeld voor de aanleg en het onderhoud van wegen, riolering en straatverlichting. Of voor het ophalen van huisvuil, groenafval en papier. En ook voor onderhoud van sportvelden. Uiterlijk 31 januari ontvangt u de aanslag voor de gemeentelijke belastingen in uw brievenbus of in uw berichtenbox van Mijnoverheid.