Nieuws

 • Vlag halfstok Utrecht

  Helmond leeft mee met Utrecht, vlag halfstok bij stadskantoor

  dinsdag 19 maart 2019
  De gemeente Helmond leeft intens mee met de slachtoffers en hun familie van de gebeurtenissen in Utrecht.

 • NL Doet 2019

  Collegeleden fietsen met Stichting Duofietsen Helmond voor NLdoet

  maandag 18 maart 2019
  Afgelopen vrijdag trapte het college het fietsseizoen van Stichting Duofietsen Helmond af in het kader van NLdoet. De collegeleden kregen eerst instructies over de duofietsen voordat ze de gasten gingen ophalen bij Wijkhuis ’t Brandpunt.

 • College BW

  Wijkbezoek Mierlo-Hout op zaterdag 23 maart

  donderdag 14 maart 2019
  Op zaterdag 23 maart aanstaande zullen het college van burgemeester en wethouders en de gemeenteraadsleden van 10.00 tot 14.00 uur een bezoek brengen aan Mierlo-Hout. Tijdens dit bezoek maakt het college en de raad kennis met verschillende initiatieven en onderwerpen die spelen in de wijk. Daarnaast biedt het wijkbezoek ruimte om in contact te komen met wijkbewoners.

 • klein chemisch afval

  Heeft u thuis nog klein chemisch afval?

  donderdag 14 maart 2019
  Vanaf 18 tot en met 25 maart rijdt de KCA-bus weer door Helmond.

 • Helmond plaatsnaambord

  Preventief fouilleren deel binnenstad Helmond

  woensdag 13 maart 2019
  Vanaf 15 maart tot en met 15 september is een deel van de binnenstad aangewezen als veiligheidsrisicogebied. Bevindt u zich in deze periode in dit gebied, dan kan het zijn dat u preventief gefouilleerd wordt. U hoeft daarvoor geen verdachte te zijn. In overleg met het Openbaar Ministerie en de politie heeft burgemeester Blanksma deze maatregel genomen. Doel is om hiermee harder op te treden tegen de georganiseerde handel in harddrugs en illegaal wapenbezit.