Nieuws

 • .

  Werkzaamheden Burgemeester Geukerspark feestelijk van start

  woensdag 22 mei 2019
  Op dinsdag 21 mei vond de feestelijke starthandeling plaats van de werkzaamheden in het Burgemeester Geukerspark. De familie Geukers had de eer om samen met burgemeester Blanksma en oud-burgemeesters Jacobs en Van Elk het nieuwe straatnaambord te onthullen. Daarna stak centrumwethouder Erik de Vries met 50 aanwezigen een schop in de grond. In het voorjaar van 2020 is het park klaar.

 • .

  Bekendmakingen 22 mei

  woensdag 22 mei 2019
  Op deze pagina vindt u de gemeentelijke infopagina en de overige bekendmakingen van woensdag 22 mei 2019.

 • .

  Praat u mee over toekomst sport en bewegen in Helmond?

  dinsdag 21 mei 2019
  Zet u zich professioneel, vrijwillig en/of met een eigen initiatief in voor sporten en bewegen in Helmond? En wilt u graag meepraten over de toekomst van sporten en bewegen in onze stad? Kom dan op 12 juni naar de startbijeenkomst over het lokale sportakkoord.

 • .

  Kermis in Brouwhuis

  donderdag 16 mei 2019
  Van zaterdag 18 tot en met dinsdag 21 mei is er kermis in Brouwhuis. Deze kleinschalige kermis staat opgesteld op de locatie Peeleik.

 • .

  Aanvraag indienen voor aanwijzing lokale publieke media-instelling

  woensdag 15 mei 2019
  Een lokale omroep verzorgt het publieke media-aanbod in een gemeente. Het Commissariaat voor de Media verleent de uitzendmachtiging aan één lokale publieke media-instelling. De huidige aanwijzing van Omroep Helmond loopt per 11 januari 2020 af. Partijen die belangstelling hebben om in aanmerking te komen voor deze aanwijzing, vanaf 12 januari 2020, kunnen een aanvraag indienen bij het Commissariaat voor de Media.