Nieuws

 • .

  Sluiting woning aan de Parkweg

  donderdag 13 juni 2019
  De burgemeester van Helmond heeft op woensdag 12 juni 2019 een woning aan de Parkweg voor 4 maanden gesloten. In het pand is een hoeveelheid drugs aangetroffen die boven de norm voor eigen gebruik ligt en er zijn geen bijzondere omstandigheden om af te zien van tijdelijke sluiting.

 • .

  Vervoer gevaarlijke stoffen per spoor? Heb de risico’s door!

  woensdag 12 juni 2019
  Deze week start de campagne ‘Vervoer gevaarlijke stoffen per spoor? Heb de risico’s door!’. Voor deze campagne werken zeven gemeenten in Veiligheidsregio Brabant-Noord en Veiligheidsregio Brabant-Zuidoost samen. In Helmond ontvangen alle mensen die binnen een straal van 200 meter van het spoor wonen en werken een folder. Hierin staat wat ze kunnen doen bij een ongeval op het spoor.

 • .

  Bekendmakingen 12 juni

  woensdag 12 juni 2019
  Op deze pagina vindt u de gemeentelijke infopagina van woensdag 12 juni 2019.

 • .

  Architecten Sport- en (be)leefcampus De Braak bekend

  woensdag 12 juni 2019
  Na een Europese aanbestedingsprocedure hebben gemeente Helmond en Ons Middelbaar Onderwijs (OMO) de architecten geselecteerd voor de multifunctionele sportaccommodatie en de buitenruimte van Campus De Braak. Het team van architecten bestaande uit MoederscheimMoonen Architects, FaulknerBrowns Architects en CULD is gekozen op basis van hun onderscheidende ontwerpvisie. Daarin gaan gebouw en landschap in elkaar op tot een herkenbaar én groen icoon.

 • .

  Wegwerkzaamheden Kromme Steenweg

  vrijdag 7 juni 2019
  Op maandag 17 juni start de gemeente met wegwerkzaamheden aan de Kromme Steenweg. De werkzaamheden duren ongeveer 5 weken.