Jubilerend Kuijpers ontvangt predicaat Koninklijk

Maandag 13 september 2021

Technisch dienstverlener Kuijpers uit Helmond viert dit jaar het 100-jarig jubileum en is in dit bijzondere jaar door Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander onderscheiden met het predicaat Koninklijk. Op zaterdag 11 september ontving de familie Kuypers - tijdens het feestelijke familiefestival voor collega’s - het predicaat Koninklijk, uit handen van Commissaris van de Koning Ina Adema en de burgemeester van Helmond, Elly Blanksma. Algemeen directeur Aukje Kuypers nam de bijzondere erkenning samen met haar broer Bas Kuypers (verantwoordelijk voor strategie en innovatie) en haar vader Wim Kuypers (derde generatie en nog steeds betrokken bij Kuijpers als commissaris) in ontvangst.

In 1921 startte Petrus Gerardus (Piet) Kuijpers als zelfstandig lasser en installateur. Ongetwijfeld realiseerde hij zich toen niet dat zijn onderneming uit zou groeien tot een landelijk opererend familiebedrijf, met inmiddels de vierde generatie aan het roer. Nu - honderd jaar later - viert technisch dienstverlener Kuijpers zijn 100-jarig jubileum, met inmiddels ruim 1300 medewerkers.

Aukje Kuypers: “Al vier generaties werken we in de installatietechniek. Samen zetten we ons in voor een betere wereld. Voor onze mensen, voor onze klanten, voor generaties. Ondertussen draait het behalve om kennis van techniek, vooral ook om de menselijke maat. Onze mensen maken samen de toekomst. Ons thema voor dit mooie jaar is dan ook niet voor niets ‘Techniek door generaties. Voor generaties.’ De toekenning van het predicaat Koninklijk is een ongelofelijke eer. Voor onze familie, voor de generaties voor mij en vooral ook voor onze mensen die dagelijks een bijdrage leveren aan het realiseren van een betere wereld vanuit hun vakmanschap. Met recht een kroon op ons werk. Daar mogen we samen enorm trots op zijn.”

De uitreiking van het predicaat Koninklijk vond plaats tijdens het Kuijpers Familiefestival. Op het feestelijke terrein dat speciaal was opgezet rondom het kantoor van Kuijpers in Helmond, was het hele weekend - geheel coronaproof - van alles te doen voor collega’s en hun gezinnen. Extra bijzonder om juist in dit weekend deze bijzondere onderscheiding in ontvangst te mogen nemen.

Over Kuijpers

Kuijpers is een professionele technisch dienstverlener met ruim 1300 medewerkers en een omzet van 275 miljoen euro (2020). We ontwerpen, bouwen, onderhouden én exploiteren technische installaties in gebouwen en industrie. Met dit complete palet dragen we bij aan een gezonde werk- en leefomgeving. Onze ambitie is om een betere wereld door te geven aan de volgende generatie. Dankzij onze integrale aanpak, landelijke dekking en verschillende specialismen in huis kunnen we onze klanten goed bedienen. Vanaf het begin van het proces tot het einde. En ook daarna nog. Onze echte mensen werken aan echte oplossingen: de wensen en mogelijkheden van onze klanten zijn hiervoor het uitgangspunt. Onze aanwezigheid in het hele land maakt ons landelijk én lokaal betrokken. Onze betrokkenheid strekt zich tevens uit naar onze klanten en medewerkers. Door elkaar te kennen, werken we goed samen en halen we het beste in elkaar naar boven. Zo leidt betrokkenheid tot resultaat.

Uw Reactie
Uw Reactie