In juni wegwerkzaamheden aan de Boerhaavelaan

Vrijdag 4 juni 2021

Van maandag 7 juni tot en met vrijdag 25 juni vinden er wegwerkzaamheden plaats aan de Boerhaavelaan. Ook het kruispunt Boerhaavelaan – President Rooseveltlaan – Jan van Brabantlaan is tijdens deze periode afgesloten. Het (auto)verkeer wordt tijdens deze periode ter plekke omgeleid.

Wat gaat er gebeuren?

In de maand juni vindt er noodzakelijk onderhoud plaats aan de Boerhaavelaan, bestaande uit: het opnieuw asfalteren van de rijbaan en het vernieuwen van verhardingen. Bovendien wordt de verkeersveiligheid en doorstroming op het kruispunt Boerhaavelaan – President Rooseveltlaan – Jan van Brabantlaan verbeterd door een andere inrichting van het kruispunt en het verbeteren van de verkeerslichten. In twee latere fases, in juli en september, worden de parallelwegen ingericht als fietsstraat. In deze fases houden we eveneens rekening met het verbeteren van de verkeersveiligheid en extra fietscomfort.

Bereikbaarheid

Tijdens de werkzaamheden, van maandag 7 juni tot en met vrijdag 25 juni, is de Boerhaavelaan en het aangrenzende kruispunt afgesloten voor (auto)verkeer. Het verkeer wordt ter plekke omgeleid via de Wesselmanlaan, Prins Hendriklaan, Europaweg en Hortsedijk. Bekijk de omleidingsroute via deze link.

Uw Reactie
Uw Reactie