Extra momenten voor aanmelden glasvezel Dierdonk en Mierlo-Hout

Woensdag 15 januari 2020

Elke inwoner van Helmond moet gebruik kunnen maken van snel internet tegen betaalbare prijzen. Niet alleen voor televisie, internet en telefonie, maar ook voor nieuwe diensten op het gebied van veiligheid en gezondheid. Daarom is de aanleg van glasvezel in Helmond in volle gang.

Het wordt een open glasvezelnetwerk, waarbij elk bedrijf of instelling zijn digitale diensten kan aanbieden, zoals binnenkort bijvoorbeeld het Elkerliek doet met zorg-op-afstand.

Aanleg Dierdonk is begonnen. Alsnog gratis instappen!

De aanleg van glasvezel in Dierdonk is gestart. Binnenkort zal de eerste gebruiker van het Helmondse glasvezelnetwerk worden aangesloten. Meer dan 25% van de inwoners van Dierdonk doen al mee. Zit u hier nog niet bij, maar wilt u óók de voordelen van glasvezel ervaren? Maak dan gebruik van deze extra kortingsactie. Want zolang de graafwerkzaamheden in Dierdonk plaatsvinden, betaalt u géén eenmalige aansluitkosten à € 198,- voor aanleg van de glasvezel. Aanmelden kan via www.glasvezelhelmond.nl/keuzehulp.

Langere termijn om in te schrijven voor Mierlo-Hout

Afgelopen december was het einde van de vraagbundeling voor Mierlo-Hout. Het doel van minimaal 25% deelname van de bewoners van Mierlo-Hout is helaas net niet behaald. Om die reden is de inschrijfdatum verlengd tot zondag 2 februari. Kijk voor de extra informatie- en inschrijfavonden in Mierlo-Hout op www.glasvezelhelmond.nl/mierlo-hout-verlenging.

Meer weten over glasvezel?

Kijk voor het verhaal vanuit gemeente Helmond over glasvezel op www.helmond.nl/glasvezel en voor de werkwijze, abonnementen en het afsluiten van glasvezel op www.glasvezelhelmond.nl.

Uw Reactie
Uw Reactie