Gevolgen dienstverlening

Vanaf 18 maart zijn er in verband met het coronavirus een aantal wijzigingen in onze dienstverlening.

Aangepaste openingstijden Zorg en Ondersteuning

Vanaf vrijdag 20 maart wijzigen de openingstijden van de balie Zorg en Ondersteuning op de Zandstraat. De balie zal vanaf dan open zijn van maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 12.00 uur. Wij willen u vragen de post in de brievenbus te stoppen en niet meer aan de balie af te geven. Heeft u vragen? Dan verzoeken wij u om telefonisch contact op te nemen via 14 0492, optie 2.

Aangepaste dienstverlening Stadswinkel

Voor u en onze veiligheid volgen ook wij de RIVM-richtlijnen op in strijd tegen Corona. Dit doen we door persoonlijk contact in de Stadswinkel zoveel mogelijk te beperken of uit te stellen tot en met 28 april.

Helpt u mee?

  • Wanneer uw product en diensten digitaal beschikbaar is, deze digitaal aan te vragen. Onder het kopje “Kunnen wij u digitaal van dienst zijn?” staan deze producten en diensten vermeld met een link naar de bijbehorende pagina.
  • Wanneer uw product of dienst niet digitaal beschikbaar is en u heeft geeft spoed, plan dan een afspraak na 28 april. Neem bij twijfel contact op met 14 0492.

Kan uw afspraak niet wachten?

In sommige situaties is het juist belangrijk dat er nu wel een afspraak plaatsvindt. Denk daarbij aan de aangifte van geboorte of overlijden. Dit geldt ook voor specifieke spoed aanvragen. In dat geval neem u contact op met 14 0492. De medewerker beoordeelt dan of de afspraak wordt ingepland.

Kunnen wij u digitaal van dienst zijn?

Voor de onderstaande producten en diensten is het mogelijk om digitaal uw verzoek, aanvraag of aangifte digitaal aan ons doorgeven:

Heeft u hulp nodig bij uw digitale aanvraag? Is het digitale formulier onduidelijk? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag. Ook denken wij graag met u mee wanneer het digitaal niet lukt.

U kunt ons op werkdagen bereiken op telefoonnummer 14 0492 van 08.30 tot 17.00 uur. Kunt u niet bellen? Stuur dan uw vraag in met behulp van het digitaal contactformulier: ga hier naar het digitaal contactformulier.

Zijn de openingstijden van de Stadswinkel veranderd?

Het beperken van persoonlijk contact heeft ook gevolgen voor onze openingstijden. De Stadswinkel is nu tijdelijk geopend voor afspraken van maandag 16.00 tot 19.00 uur en van dinsdag tot en met vrijdag van 09.00 tot 12.00 uur.

Wilt u meer weten over het coronavirus en de maatregelen?

Uw Reactie
Uw Reactie