Bouwkavels

Bent u op zoek naar een stuk grond om zelf uw droomhuis te bouwen? In Helmond zijn hier diverse mogelijkheden voor met bouwkavels in diverse stijlen. Kiest u voor een klassieke bouwstijl of geeft u de voorkeur aan modern? Helmond biedt bouwkavels voor diverse stijlen. Welke woonsfeer spreekt u het meeste aan?

logo bouwkavels

In onze interactieve PDF kunt u alle mogelijkheden rustig nalezen. De pdf werkt het beste via 'internet explorer' of 'adobe reader'. Mocht u problemen hebben met het downloaden van informatie, kunt u mailen naar bouwkavel@helmond.nl voor aanvullende informatie.

Medebouwer gezocht

Voor de bouw van een twee-onder-een-kap-woning op de kavels BR70 en BR71 wordt nog een medebouwer gezocht. Iets voor u?

Nieuwe kavels in ontwikkeling Liverdonk West + Hazenwinkel

Bent u aan het wachten op nieuwe kavels die in verkoop gaan? In het 2e kwartaal van 2017 gaan er ca 20-30 nieuwe bouwkavels in Liverdonk West in de verkoop. Op onderstaande kaart is te zien waar de gebieden in Brandevoort zijn gelegen, een verkavelingskaart is nog niet definitief.

Heeft u misschien al een ideale droomkavel in gedachte? Zet dan uw woonwensen op een rij en mail die naar bouwkavel@helmond.nl. Bij het opstellen van de verkaveling kan hier dan mogelijk rekening mee worden gehouden.

Hoe komt u voor een bouwkavel in aanmerking?

U kunt een e-mail sturen aan bouwkavel@helmond.nl indien u een optie wilt nemen. Geef duidelijk aan welke bouwkavel het betreft. Op volgorde van aanmelding wordt de e-mail in behandeling genomen.

Grondprijzen

De grondprijs in Brouwhuis, plan Heiakker wordt per 1 januari 2017 verlaagd. In de actuele prijslijst zijn de nieuwe grondprijzen alvast opgenomen.

Nieuwsbrief: blijf altijd op de hoogte

Wilt u als een van de eerste geïnformeerd worden over een start verkoop of ander nieuws? Schrijf u dan in voor de Bouwkavel nieuwsbrief.

Gemeente ondersteunt kavelverkoop "Iedereen kan bouwen"

"Iedereen kan bouwen" is een nieuw project in deelplan Stepekolk in de wijk Brandevoort. Je bouwt samen met een groep, maar kan toch naar eigen wens je woning modelleren.

Interesse? Ga naar de website Iedereen kan bouwen