Overzicht sociale teams

Rondom de zorg en ondersteuning werken we samen met diverse organisaties. Deze organisaties leveren bijvoorbeeld de werkers die in de sociale teams zitten. Daarnaast bieden ze op allerlei manieren ondersteuning aan de inwoners van Helmond. Het kan dus dat voor uw vraag een van deze organisaties betrokken wordt.

Bijzonder Jeugdwerk

Bijzonder Jeugdwerk biedt hulp en begeleiding aan gezinnen en jongeren met gedragsproblemen. Klik hier om naar de website van Bijzonder Jeugdwerk te gaan.

Combinatie Jeugdzorg

Combinatie Jeugdzorg ondersteunt kinderen, jongeren en hun ouders bij ingewikkelde vragen op het gebied van opvoeden en
opgroeien. Klik hier om naar de website van Combinatie Jeugdzorg te gaan.

LEV Helmond

LEV Helmond is er voor iedereen die vragen heeft over zorg, wonen, opvoeden, relaties, werken, geldzaken of
formulieren; voor iedereen die actief wil zijn in wijk of buurt en voor iedereen die meer wil weten over vrijwilligerswerk. Klik hier om naar de website van LEV Helmond te gaan.

MEE

MEE staat voor een samenleving waarin iedereen zo zelfstandig mogelijk meedoet. Ook mensen met een beperking. Samen met u
zetten wij ons in voor een samenleving die toegankelijk is voor iedereen. Klik hier om naar de website van MEE Zuidoost-Brabant te gaan.

Omnibus Jeugd en Gezin

Omnibus Jeugd en Gezin vindt dat jeugdzorg anders en beter kan. Door diverse problemen krijgen kinderen en ouders niet altijd de zorg die ze verdienen. Omnibus werkt samen met alle betrokkenen aan het oplossen van problemen. Klik hier om naar de website van Omnibus Jeugd en Gezin te gaan.

Savant Zorg

Fijne, goede zorg in de buurt. Savant Zorg is een grote zorgaanbieder in Zuidoost-Brabant. U kunt hier terecht voor professionele verzorging, verpleging, behandeling en begeleiding. Daarnaast levert Savant diensten voor wonen & welzijn. Klik hier om naar de website van Savant Zorg te gaan.

De Zorgboog

Bij de Zorgboog staan we klaar voor alle generaties. Iedereen, ongeacht leeftijd, kan bij ons terecht voor een breed pakket aan diensten in wonen, welzijn en zorg in de regio Zuidoost-Brabant. Klik hier om naar de website van De Zorgboog te gaan.

Uw Reactie
Uw Reactie