Piet Gielen benoemd tot lid in de Orde van Oranje Nassau

Dinsdag 12 september 2023

Tijdens de dankavond voor alle vrijwilligers van zwemvereniging Lutra ontving de heer Piet Gielen op vrijdag 8 september 2023 een Koninklijke Onderscheiding uit handen van burgemeester Blanksma. De heer Gielen is benoemd tot lid in de Orde van Oranje Nassau vanwege zijn jarenlange verdiensten als vrijwilliger bij diverse verenigingen.

Piet Gielen neemt na een periode van 30 jaar afscheid als vrijwilliger bij de Helmondse zwemvereniging Lutra. Hij is in 1993 begonnen als jurylid bij het synchroonzwemmen en snel daarna actief geworden als commissielid binnen deze afdeling. Deze beide functies vervulde hij 10 jaar lang zeer verdienstelijk.

Eerbetoon voor jarenlange verdiensten als vrijwilliger

De laatste 20 jaar is de heer Gielen actief als secretaris binnen het bestuur van de zwemvereniging. Naast deze activiteiten is de heer Gielen ook een zeer gewaardeerd vrijwilliger binnen de afdeling Zuid-Oost Brabant van de vereniging Hoormij, een vereniging voor slechthorenden. Bij de Helmondse biljartclub de Kebb-Ketsers waar hij op de maandagavonden zorgt voor een goed verloop van de wedstrijden.

Uw Reactie
Uw Reactie