Werkzaamheden bij rotonde Rijpelbaan - Rembrandtlaan

Dinsdag 21 september 2021

Vanaf woensdag 22 september starten we met verschillende wegwerkzaamheden bij de rotonde Rijpelbaan en Rembrandtlaan. De werkzaamheden zijn naar verwachting medio december afgerond. Het autoverkeer wordt met de bekende gele borden omgeleid.

Wat gaat er gebeuren?

Vanaf woensdag 22 september starten we met de werkzaamheden aan de rotonde Rijpelbaan - Rembrandtlaan. Enerzijds gaat dit om onderhoudswerkzaamheden, zoals: het vervangen van de rotonde en de deklaag van de weg. Anderzijds verbreden we de oversteek bij deze rotonde en passen we het fietspad op de Rembrandtlaan aan. We nemen deze maatregelen om ervoor te zorgen dat scholieren van het Dr. Knippenbergcollege (op sport- en beleefcampus De Braak) vanaf de oostkant van Helmond (Dierdonk en Bakel) een nog veiligere fietsroute hebben van en naar school.

Bereikbaarheid

Het autoverkeer wordt tijdens deze periode ter plekke omgeleid. Autoverkeer kan gebruikmaken van de omleidingsroute via de Nachtegaallaan en Venuslaan en de omleidingsroute via de wethouder Van Wellaan en de Deurneseweg. Fietsers worden omgeleid via het viaduct van de Bakelsedijk en de Bloemvelderbrug.

Meer informatie over wegafsluitingen in Helmond

Via onze pagina wegwerkzaamheden vindt u meer informatie omtrent geplande wegafsluitingen in Helmond.

Uw Reactie
Uw Reactie