Onderzoek naar gezondheid en leefgewoonten in de regio

Maandag 14 september 2020

Vanaf 7 september is de GGD Brabant-Zuidoost een groot onderzoek (GGD Gezondheidsmeter 2020) gestart naar de gezondheid en leefgewoonten bij inwoners van 18 jaar en ouder in de regio Zuidoost-Brabant. Ruim 68.000 willekeurig gekozen mensen hebben een uitnodiging ontvangen om een vragenlijst in te vullen.

.

Heeft u ook een uitnodiging ontvangen om de Gezondheidsmeter 2020 in te vullen? Doe dan mee! Ga naar de website van de GGD en log in met uw persoonlijke inlogcode.

Waarom dit onderzoek?

Het doel van dit onderzoek is om inzicht te krijgen in de gezondheidssituatie van inwoners van 18 jaar en ouder. Deelnemers aan het onderzoek krijgen vragen over thema’s als gezondheid, welzijn, participatie, veiligheid en de beleving van de woonomgeving. Hoe meer mensen meedoen, hoe beter het beeld is dat de GGD en de gemeente krijgen van de gezondheid, het welbevinden en de wensen van alle inwoners. Dit is nodig om goede keuzes te kunnen maken voor ons gezondheidsbeleid. We hebben hier dus uiteindelijk allemaal baat bij!

Meer weten?

Ga voor alle informatie over het onderzoek naar de website van de GGD. U leest er ook de veelgestelde vragen en alle informatie over hoe er wordt omgegaan met de privacy van uw gegevens. De resultaten van de GGD Gezondheidsmeter zijn medio 2021 bekend.  

Uw Reactie
Uw Reactie