Cadeautje voor mantelzorgers

Donderdag 10 september 2020

Zorgt u als mantelzorger voor iemand in Helmond die langdurig ziek is of een beperking heeft? Dan kunt u een mooie blijk van waardering aanvragen (ook als u zelf niet in Helmond woont).

.

Een volwassen mantelzorger kan kiezen uit een cadeaubon ter waarde van € 70,- of een geldbedrag. Een mantelzorger ouder dan 5 jaar en jonger dan 18 jaar krijgt een Gift Card Pathé van € 40,-. In september starten de gemeente en het Steunpunt Mantelzorg van de LEVgroep deze waarderingsactie voor mantelzorgers van alle leeftijden.

Cadeaubon aanvragen

Volgende week (17 september) en op 15 oktober staat er een uitknipbon in De Loop. Daarmee kunt u als mantelzorger een cadeaubon of geldbedrag aanvragen. U hoeft niet te wachten op deze publicaties. De formulieren vindt u ook op de website van LEVgroep. De formulieren kunt u downloaden en opsturen naar LEVgroep. Papieren exemplaren kunt u afhalen bij de receptie van LEVgroep (Penningstraat 55).

Steunpunt Mantelzorg

Bij het Steunpunt Mantelzorg kunt u als mantelzorger terecht voor onder andere informatie, voorlichting, advies, cursussen, bijeenkomsten, begeleiding en emotionele steun. Daarnaast organiseert het Steunpunt het Mantelzorgcafé. Meer informatie over het steunpunt en de mantelzorgactie vindt u op de website van LEVgroep.

Uw Reactie
Uw Reactie