Gratis aansluiting glasvezel voor alle inwoners van aangelegde wijken

Donderdag 12 november 2020

Gemeente Helmond is hard bezig om heel Helmond te voorzien van glasvezel. Wijk voor wijk wordt een snel en betrouwbaar glasvezelnetwerk aangelegd. Zes Helmondse wijken zijn nu aangelegd en twee wijken volgen nog.

.

Aanmelden speciale actie

Gemeente Helmond is hard bezig om heel Helmond te voorzien van glasvezel. Wijk voor wijk wordt een snel en betrouwbaar glasvezelnetwerk aangelegd. Zes Helmondse wijken zijn nu aangelegd en twee wijken volgen nog. Glasvezel Helmond BV heeft nu een speciale actie voor alle inwoners van de wijken waar glasvezel is aangelegd. Zij hebben tot en met 15 januari 2021 de mogelijkheid om gratis glasvezel (ter waarde van 198 euro) in huis te krijgen, ook al zijn de graafwerkzaamheden in hun wijk afgerond. Dit geldt voor bewoners van de wijken Dierdonk, Warande, Helmond-Noord, Stiphout, Rijpelberg en Brouwhuis. Aanmelden kan via www.glasvezelhelmond.nl. Hier vindt u ook meer informatie over overstappen op glasvezel.

Voordelen van glasvezel

Thuiswerken, online onderwijs, streamen en gamen: in ons dagelijks leven zijn we steeds meer online. Snelle, stabiele en veilige verbindingen zijn dan prettig én belangrijk. Via glasvezel krijgen Helmonders de mogelijkheid voor stabiel internet, televisie en telefoon. Maar ook zijn er al verschillende maatschappelijke diensten beschikbaar via glasvezel, zoals huis- en brandbeveiliging, ondersteuning van ouderen en hun mantelzorgers en zorg-op-afstand vanuit het Elkerliek ziekenhuis. Kijk voor meer informatie hierover op www.helmond.nl/glasvezel.

Uw Reactie
Uw Reactie