GGD Brabant-Zuidoost opent op 18 augustus corona-testlocatie De Peel in Helmond

Vrijdag 14 augustus 2020

Op 18 augustus opent GGD Brabant-Zuidoost een corona-testlocatie in De Peel, in de City Parkeergarage aan de Watermolenwal in Helmond. In de testlocatie kan iedereen met milde klachten na het maken van een afspraak worden getest op het coronavirus. De GGD heeft ook een testlocatie in Eindhoven op de parkeerplaats van de ijsbaan aan de Antoon Coolenlaan en in De Kempen (Eersel op het Mortelveld).

City Parkeergarage aan de Watermolenwal in Helmond

Vanaf 1 juni kan iedereen in Nederland met milde klachten die passen bij het coronavirus zich laten testen. Dit zijn verkoudheidsklachten, zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, hoesten, verhoging of plotseling verlies van smaak of reuk. 

Afspraak maken

U kunt alleen een test laten uitvoeren op afspraak. Deze maakt u gratis via het telefoonnummer 0800 1202. Klik hier om online een afspraak te maken.

De GGD controleert met deze testen het verspreiden van het virus waardoor we elkaar nog beter kunnen beschermen. Uiteraard worden alle richtlijnen van het RIVM op deze testlocatie zorgvuldig nageleefd.

Verkeersoverlast

Mogelijk zorgt de testlocatie voor meer verkeersdrukte. Woont u in de directe omgeving van de testlocatie en ervaart u verkeersoverlast? Neemt u dan contact met ons op via 14 0492.

Meer informatie

Uw Reactie
Uw Reactie