2019

 • Autopilot auto

  Oproep: testers voor automatisch rijden gezocht

  woensdag 3 april 2019
  Heeft u altijd al eens willen weten hoe het is om in een automatisch voertuig te rijden en de kans gemist tijdens de testdagen op de Automotive Campus in maart? Dan is dit het moment! AUTOPILOT, een Europees project dat zich richt op automatisch rijden, is opnieuw op zoek naar testers in de Brainport regio. Ditmaal voor testen op zaterdag 13 en zondag 14 april op de campus van de Technische Universiteit Eindhoven.

 • .

  Bekendmakingen 3 april

  woensdag 3 april 2019
  Op deze pagina vindt u de gemeentelijke infopagina en de overige bekendmakingen van woensdag 3 april 2019.

 • .

  Bekendmakingen 27 maart

  woensdag 27 maart 2019
  Op deze pagina vindt u de gemeentelijke infopagina van woensdag 27 maart 2019.

 • .

  Aanleg verkeersplateaus Weg door de Rijpel

  woensdag 27 maart 2019
  Op maandag 1 april starten er werkzaamheden aan de Weg door de Rijpel. Er worden daar vijf verkeersplateaus aangelegd. Deze komen ter hoogte van de oversteekplekken voor fietsers en voetgangers: Raktpad, Brempad (weerszijde Weg door de Rijpel), Rijpelbergseweg en Wederhof.

 • Mitchel Metz

  Ieder kind verdient het om mee te doen

  woensdag 27 maart 2019
  Heeft u het als ouder met kinderen tussen de 0 en 18 jaar financieel niet zo breed? Dan kunt u een beroep doen op het Kindpakket. Vanuit het Kindpakket worden onder andere schoolreisjes, schoolspullen, contributie voor sport- of muziekles, zwemles en tal van andere zaken vergoed. Zo kunnen deze kinderen ook meedoen, hun talenten ontdekken en werken aan hun zelfvertrouwen net als hun leeftijdsgenootjes.