2019

 • .

  Podiumbijeenkomst VN verdrag handicap

  woensdag 10 april 2019
  Wat moet de gemeente doen om ervoor te zorgen dat de positie van mensen met een beperking verbetert? Daarover gaat het VN verdrag inzake de rechten van personen met een handicap. Tijdens de podiumbijeenkomst van dinsdag 16 april horen raads- en commissieleden wat dit VN verdrag inhoudt en hoe de gemeente Helmond het verdrag wil implementeren. De podiumbijeenkomst start om 19.30 uur in Wijkhuis De Geseldonk, Cederhoutstraat 44. Inwoners en andere geïnteresseerden zijn van harte welkom.

 • .

  Bekendmakingen 10 april

  woensdag 10 april 2019
  Op deze pagina vindt u de gemeentelijke infopagina en de overige bekendmakingen van woensdag 10 april 2019.

 • Mierloseweg

  Werkzaamheden Mierloseweg

  vrijdag 5 april 2019
  De werkzaamheden voor de herinrichting van de Mierloseweg zijn inmiddels gestart. De werkzaamheden vinden gefaseerd plaats en zijn naar verwachting eind oktober afgerond.

 • Compost

  Gratis compost bij de milieustraat

  vrijdag 5 april 2019
  U kunt de gehele maand april gratis compost ophalen bij de milieustraat. U mag één volle aanhanger per keer meenemen. Dit mag u zelf inladen, dus vergeet uw schop niet.

 • Boom herfst

  Zware periode voor bomen en planten na droge zomer

  donderdag 4 april 2019
  Door de warme en droge zomer van 2018 hebben bomen en planten veel schade geleden. In sommige gevallen kan het zelfs lijken dat deze afgestorven zijn. Aangezien het herstel van deze bomen en planten afhankelijk is van het weer in het voorjaar, willen wij de groenvoorzieningen de tijd geven om te herstellen. Voor de zomervakantie doen wij een oproep aan u om de locaties van (mogelijk) dode beplanting aan ons door te geven.