Koninklijke Onderscheiding voor Dinie Jeuken - van de Kerkhof

Maandag 28 oktober 2019

Voor haar jarenlange betrokken en zeer intensieve inzet voor de Zonnebloem Mierlo-Hout heeft mevrouw Dinie Jeuken - van de Kerkhof een Koninklijke Onderscheiding ontvangen. De onderscheiding werd uitgereikt door burgemeester Elly Blanksma tijdens de viering van het 40 jarig jubileum van de Zonnebloem Mierlo-Hout op vrijdag 25 oktober jongstleden.

KO Dinie Jeuken - van de Kerkhof

Dinie Jeuken - van de Kerkhof begon in 1989 bij De Zonnebloem Mierlo-Hout. Al 30 jaar zet zij zich met veel passie in voor deze vereniging. Van 1993 tot 2007 was zij penningmeester en behartigde alle financiële zaken. Zij zorgde voor de nodige werving van sponsoren voor De Zonnebloem.

Sinds 2008 is Dinie Jeuken - van de Kerkhof bestuurslid Bezoekwerk. Zij bezoekt de zieke medemens en de eenzame ouderen die dit bezoek enorm waarderen.

Naast haar vrijwilligerswerk bij de Zonnebloem coördineert Dinie Jeuken - van de Kerkhof bij de Katholieke Bond Ouderen, de KBO, Sint Lucia het hele jaar de sjoelclub. Hier beleven zeer veel mensen plezier aan op de maandag- en dinsdagmiddagen.

Ondanks haar hoge leeftijd blijft Dinie Jeuken- van de Kerkhof nog elke dag actief in en betrokken bij dit vrijwilligerswerk en heeft zij aangegeven voorlopig nog niet te gaan stoppen.

Deze bijzondere maatschappelijke verdiensten waren voor Zijne Majesteit de Koning aanleiding om mevrouw (Dinie) E.W.C. Jeuken- van de Kerkhof te benoemen tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

Uw Reactie
Uw Reactie