Aanleg nieuwe rioolbuizen naar Burgemeester Geukerspark

Donderdag 17 oktober 2019

De werkzaamheden aan het Burgemeester Geukerspark zijn in volle gang. Vanaf 21 oktober starten we met de aanleg van nieuwe rioolbuizen in de Oude Aa naar het park. Voor deze werkzaamheden is het noodzakelijk dat de huidige waterleiding wordt verlegd. Hiermee voorkomen we dat deze tijdens de uitvoering stuk gaat. Dit zou veel schade en overlast veroorzaken. De werkzaamheden aan de waterleiding vinden plaats tussen 21 en 25 oktober. Bewoners en ondernemers hebben hierover een brief ontvangen.

.

Losplaatsen en parkeergarage appartementencomplex niet bereikbaar

De nieuwe waterleiding wordt ter hoogte van de ingang naar de losplaatsen van onder andere de Blokker aangesloten. Omdat dit gevolgen heeft voor het bevoorraden van de winkels, zijn hierover de ondernemers geïnformeerd. Ook de parkeergarage van het appartementencomplex is tijdelijk niet bereikbaar. Voor de bewoners zijn daarom alternatieve parkeerplaatsen beschikbaar.

De Havenweg voor langere periode afgesloten

Het verkeer wordt omgeleid middels de bekende gele borden. De parkeergarage van de Elzaspassage blijft normaal bereikbaar. Voetgangers kunnen de werkzaamheden passeren. In november start de aannemer met werkzaamheden in de Oude Aa. Dan wordt het riool gelegd naar het nieuwe park. Dit duurt naar verwachting tot eind november.

Heeft u tijdens de werkzaamheden vragen?

Bel dan gerust met de heer Bloemen. Hij is de opzichter en is op werkdagen bereikbaar tussen 08.30 en 16.30 uur. U kunt de heer Bloemen bereiken via het telefoonnummer (0492) 58 78 24.

Uw Reactie
Uw Reactie