Bijeenkomst over speelplekken in Brouwhuis en Rijpelberg

Woensdag 6 maart 2019

Woont u in Brouwhuis of Rijpelberg en denkt u graag mee over speelplekken en spelen in de wijk? Dan bent u van harte welkom op een speciale bijeenkomst over dit thema.

.

Veel speelplekken in Brouwhuis en Rijpelberg zijn verouderd. Daarom gaat de gemeente ze de komende jaren vernieuwen en de speelruimte gevarieerder, eigentijdser en avontuurlijker maken. Zo krijgen jong en oud meer mogelijkheden om in de buitenlucht te bewegen, ontmoeten en ontdekken.

Wat is nodig?

Wat is nodig om meer buiten te bewegen, ontmoeten en ontdekken? Kunt u iets doen? Heeft u ideeën, wensen of zorgen? Kom dan naar de bijeenkomst.

Bijeenkomsten op 12 en 14 maart

De bewonersavond van Brouwhuis is op 12 maart in het Tienerhuis (Rivierensingel 752). Die van Rijpelberg vindt plaats op 14 maart in wijkhuis De Brem (Rijpelplein 1). Beide bijeenkomsten duren van 19.30 tot 21.00 uur. De zaal is open om 19.15 uur.

De avonden starten met een korte presentatie over het nieuwe speelruimtebeleid van de gemeente. Daarna gaan medewerkers van de gemeente graag met u in gesprek.

Meer achtergrondinformatie vindt u op de pagina Speelruimte.