Wegwerkzaamheden Kromme Steenweg

Vrijdag 7 juni 2019

Op maandag 17 juni start de gemeente met wegwerkzaamheden aan de Kromme Steenweg. De werkzaamheden duren ongeveer 5 weken.

.

Vanaf Het Speelhuis wordt dezelfde soort bestrating doorgelegd tot aan het bestaande asfalt ter hoogte van het kruispunt Mierloseweg/Eikendreef. Verder wordt het voetpad en fietspad ook opnieuw aangelegd. 

Afsluiting Kromme Steenweg

De weg is gedurende 5 weken afgesloten voor autoverkeer en fietsers. Wel kunnen voetgangers en fietsers deels over het werk komen. De afsluiting betreft alleen het gedeelte vanaf de Nieuwe Lange Jan tot aan het kruispunt Mierloseweg/Eikendreef. Het Speelhuis is via de Steenweg en via de Kanaaldijk gewoon bereikbaar.

Omleidingen

Tijdens de werkzaamheden is er voor het verkeer een omleiding via de Eikendreef, Kanaaldijk Noord West, Frans Joseph van Thielpark en vice versa. Omleidingen worden ter plekke aangegeven door middel van borden.

Meer informatie

Heeft u tijdens de uitvoering nog vragen? U kunt dan op werkdagen tussen 8.30 en 16.30 uur telefonisch contact opnemen met de opzichter via 0492 587814. 

Op de speciale website van Andes vindt u een actueel overzicht van alle wegafsluitingen.