Inloopavond herinrichting Mierloseweg

Dinsdag 19 februari 2019

Medio maart start de gemeente met uitvoering van de herinrichting van de Mierloseweg. De werkzaamheden vinden plaats vanaf de Troelstrastraat tot aan de Houtse Parallelweg. De werkzaamheden zijn naar verwachting eind oktober gereed. Voorafgaand aan de uitvoering van de werkzaamheden wordt op maandag 25 februari een inloopavond gehouden van 18.00 tot 20.30 uur. Belangstellenden zijn die avond van harte welkom in zaal De Koning, Mierloseweg 301.

Mierloseweg

Wat gaat er gebeuren?

In de Mierloseweg vinden werkzaamheden plaats aansluitend aan de Troelstrastraat tot aan de Houtse Parallelweg. De werkzaamheden worden uitgevoerd in acht fases, waarbij gestart wordt vanaf de Troelstrastraat. Daarnaast wordt de Houtse Parallelweg tot aan de Kardinaal van Enckevoirtstraat meegenomen in de reconstructie. In dit deel wordt een nieuw riool aangelegd voor regenwater en de rijbaan, parkeervakken en voetpaden krijgen nieuwe verharding.

Inloopavond

Tijdens de inloopavond kunnen belangstellenden tekeningen en fasering van het werk bekijken. Ook kunnen er vragen gesteld worden aan medewerkers van de gemeente Helmond of aan de aannemer van het werk. Daarnaast zijn er medewerkers aanwezig van Hanselman Groep B.V., de firma die de bouwkundige opname uitvoert.

Afsluiting en bereikbaarheid

Er is speciale aandacht voor de bereikbaarheid van winkels, horeca, bedrijven en woningen. De gemeente Helmond stelt alles in het werk om de overlast voor hen en de weggebruikers zoveel mogelijk te beperken. Voetgangers kunnen tijdens de werkzaamheden altijd via een verhard pad bedrijven en woningen bereiken.