Februari

 • .

  Bekendmakingen 27 februari

  woensdag 27 februari 2019
  Op deze pagina vindt u de gemeentelijke infopagina en de overige bekendmakingen van woensdag 27 februari 2019.

 • .

  De peelgemeenten zetten hun sportieve samenwerking voort

  vrijdag 22 februari 2019
  De buurtsportcoaches zetten zich ook het komend jaar actief in voor mensen met een beperking, ziekte of aandoening, om bewegen voor iedereen mogelijk te maken.

 • .

  Bekendmakingen 20 februari

  woensdag 20 februari 2019
  Op deze pagina vindt u de gemeentelijke infopagina en de overige bekendmakingen van woensdag 20 februari 2019.

 • .

  Stadskantoor in beweging: Van vier locaties naar één toekomstbestendig Huis voor de Stad

  vrijdag 15 februari 2019
  We willen een Huis van en voor de Stad creëren, waarbij de dienstverlening aan onze inwoners volledig tot zijn recht komt en een gemeente die midden in de samenleving staat. We willen met het Huis voor de Stad dé plek zijn waar verbinding, innovatie en een inspirerende ontmoetingsplek vanzelfsprekend is. Duurzaamheid staat daarbij hoog op de agenda. Kortom, echt een voorbeeld voor de stad en klaar voor de toekomst.

 • .

  Helmond investeert in zorg dankzij glasvezel

  vrijdag 15 februari 2019
  Een mantelzorger krijgt een signaal als ´s nachts de voordeur open gaat van zijn of haar zorgbehoevende ouder. Medisch advies krijgen vanuit thuis dankzij beeldbellen. Toekomstmuziek? Niet als het aan gemeente Helmond ligt. Dankzij technologie kunnen ouderen met een chronische ziekte of beperking met een goede kwaliteit van leven zelfstandig blijven wonen. De gemeente zet zich in voor digitale zorgtoepassingen dankzij het glasvezelnetwerk dat de gemeente samen met e-Quest aanlegt via Glasvezel Helmond B.V. Wethouder Jos van Bree: “We staan voor de belangen van Helmond. Dankzij glasvezel zijn de mogelijkheden voor een sociale en veilige stad enorm. Zorg op afstand is zelfs nog maar het begin.”