Informatieavond over ontwikkelingen in het centrum

Woensdag 4 december 2019

Op 9 december organiseren wij een inloopavond over de ontwikkelingen in het centrum. Iedereen die zich betrokken voelt bij Helmond is tussen 17.30 en 21.00 uur welkom in de Cacaofabriek om zelf te zien en te horen wat de laatste stand van zaken is over bijvoorbeeld het autoluwe centrum. Ook is er informatie over projecten zoals Suytkade, Oranjekade en de nieuwe appartementen in het Burgemeester Geukerspark.

Impressie van het horecapaviljoen in het Burgemeester Geukerspark

Deze informatieavond is een vervolg op het Centrumperspectief, dat in januari 2017 werd vastgesteld. Daarin staan de contouren van Helmond in 2030. Nu, drie jaar later, staan deze contouren nog steeds, maar er is ook veel veranderd. Over deze nieuwe ontwikkelingen gaat deze informatieavond.

Presentatie en informatiemarkt

De informatieavond bestaat uit twee delen:

  1. Presentatie
    Om 17.30 uur, 19.00 uur en 20.00 uur wordt er een presentatie gegeven over de actualisatie van het centrumperspectief. De presentatie is op ieder tijdstip gelijk. U kunt zelf kiezen welk tijdstip u het beste uitkomt.

  2. Informatiemarkt
    Na de presentaties kunt u zich in de foyer bij verschillende tafels laten informeren over diverse projecten, zoals Suytkade, Oranjekade, Burgemeester Geukerspark en het autoluwe centrum.

Wonen in het centrum

Op de informatiemarkt zijn verschillende projectleiders van de gemeente aanwezig om uw vragen te beantwoorden. Ook zijn er ontwikkelaars van verschillende woningbouwprojecten aanwezig om belangstellenden meer te vertellen over de mogelijkheden om te wonen in het centrum.

Uw Reactie
Uw Reactie