Bravoflex heeft voortaan groepskorting

Dinsdag 10 december 2019

Hermes voert Samenreiskorting in voor Bravoflex. Met hoe meer mensen je reist, hoe meer korting je krijgt. Ook is het mogelijk om deze decembermaand gratis kennis te maken met Bravoflex. Hiermee wil Hermes het reizen met Bravoflex aantrekkelijker maken voor groepen en gezinnen.

bravoflex bus

Bravoflex

Steeds meer mensen maken gebruik van Bravoflex in Helmond. Bravoflex is de lokale busvervoerservice die rijdt van halte naar halte in Helmond en het centrum in Nuenen. Zonder dienstregeling en zonder vaste route. Bravoflex rijdt van maandag tot en met vrijdag van 7.00 uur tot 19.00 uur en zaterdag van 8.00 uur tot 18.00 uur.

U kunt via de app, de boekingswebsite (alleen te openen via Google Chrome) of telefonisch een busrit bestellen. Via de app ontvangt u dan actuele informatie over de status van de reservering. De minibus haalt u vervolgends op het afgesproken tijdstip op bij de vertrekhalte en vervoert u zonder overstap naar de eindbestemming. In Helmond zijn er 120 haltes verspreid over alle wijken. Bravoflex komt dus overal in Helmond.

Samenreiskorting

Een ritprijs van halte tot halte in Helmond kost € 3,00 per persoon. Indien u met een groep reist, krijgt u een forse korting op de ritprijs:

  • de eerste persoon betaalt € 3,-
  • de tweede persoon € 1,98
  • de derde persoon € 1,50
  • en de vierde en volgende personen betalen slechts € 0,99 p.p.

Gratis proberen?

Heeft u Bravoflex nog nooit geprobeerd? Download dan de gratis OVflex-app en voer de volgende kortingscode in bij “kortingen”: Helmond

Uw eerste rit is dan gratis voor 1 persoon. Voor meereizende personen geldt de samenreiskorting. Deze actie is geldig tot eind 2019 bij boekingen via de OVflex-app en is alleen geldig voor nieuwe klanten.

Meer informatie

Uw Reactie
Uw Reactie