Pasen: gewijzigde openingstijden en ophalen afval

Woensdag 17 april 2019

Pasen komt er weer aan! Dat betekent dat de openingstijden van onze kantoren wijzigen en dat uw afval op andere momenten wordt opgehaald.

.

Op Goede Vrijdag (19 april) en Tweede Paasdag (maandag 22 april) zijn alle kantoren van de gemeente gesloten. Dit geldt ook voor de Stadswinkel. U kunt op deze twee dagen de gemeente telefonisch niet bereiken. Wilt u iets melden dan kan dat via ons digitale meldpunt.

De avondopenstelling van de Stadswinkel verschuift van maandag 22 april naar woensdag 24 april. Die dag is de Stadswinkel open tot 19.00 uur. U kunt alleen terecht op afspraak die u kunt inplannen via onze online afspraakplanner. 

Let op: komt u een reisdocument of rijbewijs ophalen, dan kunt u hiervoor ook i.p.v. maandagavond 22 april op woensdagavond 24 april terecht.

Museum Helmond is op Goede Vrijdag geopend volgens de reguliere openingstijden en tijdens Pasen van 12.00 uur tot 17.00 uur. Lees meer informatie op https://www.museumhelmond.nl/ 

Milieustraat en ophalen afval

  • Goede Vrijdag: de milieustraat is open volgens de reguliere openingstijden
  • 1e en 2e Paasdag: de milieustraat is gesloten

Kijk voor gewijzigde ophaaldagen van het afval op de website van De Afvalapp. Wanneer u daar uw postcode en huisnummer invoert, krijgt u een actuele kalender te zien. Daarin staan de ophaaldata van alle soorten afval. U kunt de afvalapp ook als app downloaden voor op uw smartphone of tablet.

SpoedvoorJeugd

Professionals, ouders en jongeren kunnen in geval van een noodsituatie met een jongere contact opnemen met SpoedvoorJeugd via 088 – 0666 999. SpoedvoorJeugd is 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar. Dit nummer is alleen te bereiken voor crisissituaties.