Gemeente Helmond is op zoek naar tellers

Maandag 29 april 2019

Om ervoor te zorgen dat alle Helmondse kiezers op donderdag 23 mei kunnen stemmen, zijn er 34 stembureaus verspreid over de stad. Wij zoeken nog tellers. Helpt u mee?

Verkiezingen

Als teller bent u verantwoordelijk voor het stapelen van stembiljetten, het openvouwen van de stembiljetten, het ordenen per partij en het tellen van de stembiljetten. U bent accuraat, stressbestendig en in staat om fysiek werk te verrichten.

Diensten

De laatste shift zal zich bezighouden met het tellen van de stemmen en duurt van 20.45 tot ongeveer 01.00 uur. Hoe laat u hiermee precies kunt starten en klaar bent is afhankelijk van verschillende factoren.

Vergoeding

De vergoeding voor de hulp als teller is €50,-.

Beschikbaarheid

U kunt op het aanmeldingsformulier uw voorkeur voor drie stembureaus ingeven. Wij zullen zoveel mogelijk rekening proberen te houden met uw aangegeven voorkeuren.

Aanmelden

Heeft u interesse om aan de slag te gaan als teller?

U ontvangt na uw aanmelding zo spoedig mogelijk bericht van ons.

Heeft u mensen in uw familie of kennissenkring die het leuk vinden om mee te helpen met tellen? Wij hebben nog mensen nodig. Zij kunnen zich aanmelden door het aanmeldingsformulier in te vullen. De voorwaarde is dat iemand minimaal 18 jaar is.

E-learning

Zodra u zich heeft aangemeld zorgen wij ervoor dat u een link met inlogcode krijgt voor de e-learning. Zo kunt u zelf een moment kiezen wanneer het u het beste uitkomt. Mochten er vragen zijn kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen per mail verkiezingen@helmond.nl of telefonisch op 14 0492.