Vrijwilligerspenning voor mevrouw Vervoort-Nuijten

Maandag 10 september 2018

Mevrouw Vervoort-Nuijten heeft op maandag 10 september de vrijwilligerspenning van de gemeente Helmond ontvangen voor haar jarenlange inzet als vrijwilligster voor onder andere het ziekentriduüm, de Zonnebloem en de Zorgboog. De onderscheiding werd uitgereikt uit handen van wethouder Harrie van Dijk in het TOV gebouw.

.

In 1978 is mevrouw Vervoort-Nuijten gestart als vrijwilligster in de zorgsector met het vervoeren van deelnemers aan het ziekentriduüm. In de jaren die daarop volgende verrichtte zij steeds meer werkzaamheden voor het triduüm en sloot de ziekensectie zich aan bij de Zonnebloem. Naast haar activiteiten voor de Zonnebloem is mevrouw Vervoort-Nuijten al 20 jaar actief voor De Zorgboog en verricht zij al 20 jaar parochiewerk voor de parochies H. Lambertus en De Goede Herder. Bovendien is zij sinds drie jaar actief als vrijwilligster voor Stichting Truckers Day.

De onvermoeibare vrijwillige inzet gedurende vele jaren is voor burgemeester en wethouders aanleiding geweest om aan mevrouw Vervoort-Nuijten de vrijwilligerspenning van de gemeente Helmond toe te kennen.