Wijziging dienstregeling van de bussen in Zuidoost-Brabant

Dinsdag 27 november 2018

Dienstvervoerder Bravo laat weten dat met ingang van 9 december 2018 de dienstregeling van de bussen in Zuidoost-Brabant wijzigt. Elk jaar gaat in december de nieuwe dienstregeling van het openbaar vervoer in. De vertrektijden zijn gewijzigd omdat de treintijden van NS op een aantal stations ook wijzigen per 9 december 2018. Reizigers krijgen met de nieuwe dienstregeling betere verbindingen, soms andere lijnnummers en gewijzigde routes met andere tijden.

.

Voor Helmond betekent dit het volgende:

  • Spitslijn 102 wordt opgeheven per 9 december 2018 wegens een te laag aantal reizigers. Reizigers uit Stiphout (en Helmond) kunnen met Bravoflex Helmond naar Nuenen Centrum reizen.
  • Buurtbus Lijn 259 gaat een nieuwe route rijden vanuit Lieshout via kern Gerwen en de Berg in Nuenen naar eindhalte Nuenen Centrum, waardoor het centrum van Nuenen beter bediend wordt. Traject Nuenen – Stiphout van lijn 259 komt te vervallen. Reizigers uit Stiphout (en Helmond) kunnen met Bravoflex Helmond naar Nuenen Centrum reizen.

De overige gewijzigde lijnen binnen Brabant zijn te vinden op: www.bravo.info/dienstregeling2019

Binnenkort zijn de busboekjes met de nieuwe dienstregeling te koop bij de Hermes OV-servicewinkel. Voor de meest actuele informatie kunnen reizigers terecht op www.hermes.nl.