Wegafsluitingen Night-LightRun

Woensdag 16 mei 2018

Op zaterdag 19 mei vindt de Night-LightRun in Helmond plaats, een nachtelijke hardloopwedstrijd in het centrum van de stad. Vanwege dit evenement zijn er in het centrum diverse wegafsluitingen.

.

Vanaf zaterdagavond circa 19.30 uur tot 23.30 uur zijn er in het centrum van de stad diverse wegen afgesloten voor al het verkeer. Het gaat om onder andere Kanaaldijk NW, Havenweg, Kasteellaan, Kasteelplein, Steenweg, Wilhelminalaan, Kasteel Traverse, Noord Koninginnewal, Kluisstraat, Zuidende, Binderseind, Beelstraat, Molenstraat, Pastoor van Leeuwenstraat, Tolpost, Heistraat en  Marktstraat.

De omleidingsroute gaat via Heeklaan, Kasteelherenlaan, Binnendongenstraat, Boerhaavelaan, Jan van Brabantlaan, Julianalaan en vice versa. De omleiding wordt ter plekke met borden aangegeven.

Bereikbaarheid

Bent u inwoner/ondernemer in het afgesloten gebied? Zet dan uw voertuig buiten het afgesloten gedeelte als u deze zaterdagavond nodig hebt. Dit geldt ook voor de geparkeerde voertuigen aan de route. Na 23.30 uur worden de hekken verwijderd en zijn alle wegen weer toegankelijk. De parkeergarage Elzas is bereikbaar via de Torenstraat.