December

 • .

  Taiwanese multinational Delta Electronics naar Automotive Campus

  vrijdag 21 december 2018
  Delta Electronics, een internationale leverancier van oplossingen voor krachtstroom elektronica - en warmtebeheer, vestigt zich op de Automotive Campus Helmond. Waarschijnlijk start de bouw van de ultramoderne en energie-efficiënte gebouwen in het voorjaar van 2019 en opereert Delta in 2020 vanuit Helmond.

 • Maja Suykerbuyk met wethouder Gaby van den Waardenburg. In haar handen houdt ze de vrijwilligerspenning vast.

  Vrijwilligerspenning voor Maja Suykerbuyk

  vrijdag 21 december 2018
  Mevrouw Maja Suykerbuyk heeft donderdag 20 december de vrijwilligerspenning van de gemeente Helmond gekregen voor haar jarenlange belangeloze inzet op diverse maatschappelijke terreinen in Helmond. De onderscheiding werd uitgereikt door wethouder Gaby van den Waardenburg. Dat gebeurde tijdens de feestelijke bijeenkomst ter gelegenheid van het behalen van het Keurmerk Branchevereniging Kringloopwinkels Nederland (BKN).

 • .

  Succesvol eerste jaar Helmonds Kindpakket

  woensdag 19 december 2018
  Het Helmondse Kindpakket heeft een zeer succesvol eerste jaar achter de rug. Tot 1 november zijn bijna 4000 aanvragen gedaan voor in totaal ruim 400.000 euro. Zowel bij de aanvragen op het gebied van sport als op het gebied van cultuur scoort Helmond het hoogste van alle deelnemende Brabantse gemeenten. Om het succesvolle eerste jaar van het Kindpakket te vieren en de mensen van Stichting Leergeld Helmond te bedanken voor hun inspanningen, ging wethouder Erik de Vries met bloemen en taart bij hen langs.