2017

 • Vrijwilligerspenning voor Jan van den Hurk en Jos van de Ven

  maandag 25 september 2017
  De heren Jan van den Hurk en Jos van de Ven hebben uit handen van wethouder Frans Stienen de Vrijwilligerspenning van de gemeente Helmond ontvangen.

 • Vervanging verkeersregelinstallaties Heeklaan

  maandag 25 september 2017
  In de maand oktober en november worden de verkeersregelinstallaties op de Heeklaan vervangen. De verkeersregelinstallaties worden vervangen door intelligente verkeersregelaars en de masten, drukknoppen, armaturen en bekabeling wordt vernieuwd. De werkzaamheden duren telkens twee weken per kruispunt.

 • Vorig jaar ontslagen medewerker gemeente Helmond pleegde fraude voor zeker 4,5 ton

  donderdag 21 september 2017
  De medewerker die eind vorig jaar door de gemeente Helmond werd ontslagen heeft in drie jaar tijd voor zeker € 450.000 gefraudeerd. Het is waarschijnlijk dat de totale schade nog enkele tonnen hoger ligt. Dat blijkt uit onderzoek dat de gemeente heeft laten uitvoeren.

 • Bevrijdingsherdenking 25 september

  donderdag 21 september 2017
  Op maandag 25 september vindt de 73e bevrijdingsherdenking plaats om 19.00 uur bij de Sint Jozef Gedachteniskapel in het Hortensiapark. We gedenken dan de oorlogsslachtoffers, vieren de bevrijding en eren onze veteranen.

 • Sport- en (be)leefcampus op De Braak

  donderdag 21 september 2017
  Een nieuwe Sport- en (be)leefcampus op De Braak waar de héle stad beter van wordt. Waar onderwijs, gezondheid, breedtesport en topsport samenkomen. En met grote sociale meerwaarde voor omliggende wijken. Dat is de ambitie onder de plannen die het college van B&W, samen met verschillende partners, donderdag 21 september heeft gepresenteerd aan de gemeenteraad van Helmond.