Goedkope en gratis spullen

Op deze pagina treft u een overzicht van regelingen voor goedkope en gratis spullen.

Super Sociaal

Heeft u niet voldoende inkomen om uw dagelijkse boodschappen te kunnen betalen? Dan komt u mogelijk in aanmerking voor de winkelpas bij Super Sociaal. In deze supermarkt koopt u levensmiddelen voor zeer lage prijzen.

Ruilwinkel Humanitas Helmond

Door het ruilen van spullen en diensten kunt u misschien aan spullen of diensten komen, die u anders moeilijk kunt verkrijgen. Bij Ruilwinkel Humanitas Helmond aan de Engelseweg 127a is dit mogelijk.

Stichting LIEF

Bij Stichting LIEF kunt u onder andere terecht voor kleding, speelgoed en cadeauartikelen, cadeautjes voor Sinterklaas en kerstpakketten. Stichting LIEF deelt wekelijks brood, fruit en maaltijden uit, vanuit hun winkel aan de Calsstraat 2 te Helmond. Daarnaast organiseert de stichting ook activiteiten zoals een paasbrunch, een picknick, een speeltuindag enz.

Stichting Hart voor Minima

Stichting Hart voor Minima is de enige voedselbank in Helmond en wij helpen de mensen die in armoede leven door het aanbieden van producten, behorend tot de eerste levensbehoeften (zoals brood, dagverse producten etc.). Wij delen 6 dagen per week uit.

Het Leger des Heils | Perron 3 

U kunt bij het Leger des Heils terecht voor schuldpreventie, maatschappelijk spreekuur op afspraak en voordelige tweedehands kleding van hoge kwaliteit. Ook staat op dinsdag t/m vrijdag tussen 13.00 en 16. 00 uur de koffie voor u klaar en bieden wij een luisterend oor.

Stichting Vrienden Stadstuin Helmond

De Stichting Vrienden Stadstuin Helmond teelt ecologische groenten voor mensen met een kleine beurs. Van deze groenten maken zij pakketjes die tegen een kleine vergoeding opgehaald kunnen worden. Daarnaast organiseren ze workshops over maaltijdbereiding.

Bibliotheek Helmond-Peel

Met uw inkomensverklaring kunt u gratis lid worden van Bibliotheek Helmond-Peel. Hier kunt u gebruik maken van alle voorzieningen van de bibliotheek. Vergeet bij de inschrijving uw inkomensverklaring en een geldig identiteitsbewijs niet.

Uw Reactie
Uw Reactie