Actueel

 

Statushouders in Helmond

Elke gemeente in Nederland is verplicht om vluchtelingen met een verblijfsvergunning te huisvesten. Deze vluchtelingen noemen we vergunninghouders of statushouders. Zij hebben toestemming om in Nederland te blijven. Het Rijk bepaalt ieder half jaar hoeveel statushouders elke gemeente moet opnemen. Hoe groter het aantal inwoners van een gemeente, hoe meer statushouders de gemeente krijgt toegewezen. 

Werken bij de gemeente

Alle vacatures en stageplaatsen van de gemeente Helmond vindt u op onze 'Werken bij' website.

Coronavirus

Op deze pagina kunt u doorklikken naar verschillende onderwerpen die met het coronavirus te maken hebben. Ook vindt u onderaan deze pagina overige informatie.

Overzicht gedecoreerden Helmond 'Lintjesregen' 2021

Tijdens de traditionele ‘Lintjesregen’ heeft burgemeester Elly Blanksma-van den Heuvel maandagmorgen 26 april Koninklijke Onderscheidingen aan 12 Helmonders uitgereikt. Het overzicht van de namen van de gedecoreerden en hun verdiensten ziet u in onderstaand overzicht.

Vrijwilligersverzekering

Wij vinden vrijwilligers en mantelzorgers erg belangrijk en wij hechten veel waarde aan iedereen die zich belangeloos inzet voor anderen. Wij vinden het vervelend als er dan niet verwacht en onbedoeld schade ontstaat bij de uitvoering van deze vrijwilligerswerkzaamheden.

Uw Reactie
Uw Reactie