Uitnodiging afhaaldag voor Helmondse verenigingen

Dinsdag 18 mei 2021

Zoals eerder gemeld in het nieuwsbericht over de gunning van de sloop, geeft sloopaannemer Heezen Sloopwerken BV een deel van de geoogste materialen uit het Stadskantoor terug aan de stad. Dit doet zij door middel van het organiseren van een afhaaldag voor verenigingen. Inmiddels heeft Heezen Helmondse verenigingen die een mailadres op hun website hebben staan, hiervoor een uitnodiging gemaild. Mocht u de uitnodiging, als Helmondse vereniging zijnde, niet hebben gehad en deze alsnog willen, dan leest u in dit bericht wat de uitnodiging inhoudt én waar u alsnog een uitnodiging kunt krijgen.

Heezen houdt een georganiseerde afhaaldag vanwege de circulaire sloop van het Stadskantoor.

Begin april 2021 kreeg Heezen Sloopwerken BV van de gemeente Helmond de opdracht voor de circulaire sloop van Stadskantoor Helmond, gebouwdelen 2 én 3! De Gemeente Helmond stelt bij het vernieuwingsprogramma hoge prioriteit aan duurzaamheid en circulair slopen. Daaraan heeft Heezen Sloopwerken BV bij haar aanbieding de juiste invulling gegeven. De twee gebouwdelen van het oude Stadskantoor gaan plaatsmaken voor het nieuwe Huis voor de Stad. Maar liefst 99,2% van de vrijkomende bouwmaterialen wordt direct circulair hergebruikt of hoogwaardig gerecycled tot grondstoffen voor de nieuwe materialen! Veel materialen komen terug in het nieuwe Huis voor de Stad óf in de stad Helmond zelf. Het project is ook één van de eerste sloopprojecten die worden uitgevoerd onder de nieuwe certificatieregeling Circulair Sloopproject.

In het kader van deze certificering geeft Heezen Helmondse verenigingen via een uitnodiging de mogelijkheid om tijdens een georganiseerde afhaaldag de gratis ter beschikking gestelde uitkomende materialen te komen afhalen. Het gaat dan onder andere om meubilair, sanitair, kranen, verlichting, systeemplafonds, etcetera. Deze afhaaldag zal volledig via de richtlijnen van het RIVM georganiseerd worden.

Heeft u, als zijnde Helmondse vereniging, de uitnodiging niet ontvangen?

Dan kunt u de naam van uw vereniging en het emailadres waarop u de uitnodiging wilt ontvangen doorgeven aan Heezen bv via: sloopstadskantoorhelmond@heezenbv.nl. Na het ontvangen van de uitnodiging waar ook in staat welke materialen beschikbaar zijn, kunt u zich tot dinsdag 25 mei 2021 aanmelden.

Uw Reactie
Uw Reactie