Nieuws

 • Vertraging bij verplaatsing oude treurwilg

  dinsdag 16 maart 2021
  Zoals u misschien heeft gehoord is besloten om de oude treurwilg bij het stadskantoor te verplaatsen naar een plek even verderop in Parc Bruxelles. Het was eigenlijk de bedoeling om de boom in maart te verplaatsen maar dat heeft vertraging opgelopen. Zoals het er nu voorstaat wordt de boom in juli of augustus verplaatst. Dat heeft te maken met nader uit te voeren bodemonderzoek én met het broedseizoen.

 • Definitief Ontwerp bekend

  vrijdag 27 november 2020
  Het college van B&W heeft het Definitief Ontwerp voor het nieuwe Huis voor de Stad vastgesteld. Met het Huis voor de Stad wordt een eigentijdse uitvalsbasis voor de medewerkers van de gemeente Helmond gerealiseerd en tegelijkertijd een gebouw van en voor alle Helmonders.

 • Foto die op een inschrijving duidt

  Eerste aanbesteding Huis voor de Stad…

  vrijdag 6 november 2020
  De gemeente Helmond heeft zeven lokale sloopbedrijven uitgenodigd om zich in te schrijven voor de aanbesteding voor de sloop van het huidige Stadskantoor in 2021.

 • Praat u mee over het Huis voor de Stad?

  maandag 7 september 2020
  Na een maandenlange stilte als gevolg van corona heeft onze raad op 30 juni ingestemd met het basisontwerp voor het Huis voor de Stad. We zijn nu volop aan de slag met het verder uitwerken van de plannen. Denkt en doet u mee?

 • Ontwerpbestemmingsplan gepubliceerd

  vrijdag 4 september 2020
  In vervolg op het vaststellen van het basisontwerp en het toekennen van de benodigde middelen voor het Huis voor de Stad door de gemeenteraad hebben wij vandaag, vrijdag 4 september, het ontwerpbestemmingsplan voor het Huis voor de Stad gepubliceerd.

Uw Reactie
Uw Reactie