Informatiebijeenkomst Helmond Start 27 januari 2022

De periode rond Kerst en Oud & Nieuw is een tijd van bezinning. Waarin veel mensen nadenken over hun plannen voor het komende jaar. Misschien denkt u dit jaar aan het starten van een eigen onderneming of bent u net gestart? Dan bent u niet de enige, zoals jaarlijks blijkt uit het stijgende aantal inschrijvingen van nieuwe ondernemingen bij de Kamer van Koophandel in januari. Januari is dus voor Helmond Start bij uitstek dé maand om u als starter of pré-starter te helpen bij uw plannen.

Start het nieuwe jaar met een vliegende start van uw bedrijf!

Op donderdag 27 januari van 16.00 uur tot 18.00 uur organiseert Helmond Start daarom een informatiebijeenkomst. Exclusief mét en vóór Helmondse ondernemers. Centraal in de bijeenkomst staat de vraag: Hoe kan ik mijn onderneming een vliegende start geven?

Programma Startersbijeenkomst

Na een korte inspirerende nieuwjaarsgroet door en namens ons kunt u met andere ondernemers en gespecialiseerde adviseurs online in gesprek. Dit kan in meerdere gespreksrondes en via een informele informatiemarkt. Over de vragen die u bezighouden. Andere ondernemers, ervaringsdeskundigen die u zijn voorgegaan delen hun kennis en ervaringen over het starten van uw eigen bedrijf. Geen theorie maar echte praktijkverhalen. Bijvoorbeeld over het starten vanuit een uitkeringssituatie of vanuit loondienst. Of over het starten als hybride ondernemer, naast uw baan in loondienst. Of over het starten vanuit een bedrijvencentrum. U hoort wie en wat u kan helpen. Bovendien vergroot u door deel te nemen uw lokale ondernemersnetwerk en uw zichtbaarheid als ondernemer.   

Aanmelden

Wilt u uw bedrijf een vliegende start geven in 2022? Meld u dan aan door een mail te sturen naar Ellen van Schijndel via Ellen@HelmondStart.nl

In verband met de COVID-maatregelen gaan wij ervan uit dat deze bijeenkomsten geheel online plaats zullen vinden.

Uw Reactie
Uw Reactie