Helmond Start: Online Koffiemoment

De gebruikelijke netwerkbijeenkomsten, kerstborrels, nieuwjaarsborrels en -recepties waar u andere ondernemers kunt ontmoeten kunnen dit jaar helaas niet doorgaan. Zeker als startend ondernemer is het belangrijk en fijn om andere, gelijkgestemde ondernemers te ontmoeten, ervaringen met elkaar te delen en uw lokale netwerk uit te breiden. Daarom biedt Helmond Start startende – maar ook ervaren - ondernemers in Helmond tijdens de COVID-lockdown mogelijkheden om elkaar virtueel te ontmoeten.

Starters ontmoeten Starters  

In januari - wekelijks op dinsdagochtend van 09.00 tot 10.00 uur - organiseert Helmond Start daarvoor het Online Koffiemoment. Na een kort kennismakingsrondje kunt u daar elke dinsdagochtend terecht met uw vragen over de start van uw bedrijf. En kunt u andere ondernemers op uw beurt weer helpen met uw kennis en ervaringen. Het Online Koffiemoment biedt ruimte aan ondernemers voor Vraag én Antwoord aan elkaar. Onder professionele begeleiding van de starterscoördinatoren van Helmond Start.

Data

De online Teams-bijeenkomsten vinden plaats op 4 januari, 11 januari, 18 januari en 25 januari van 09.00 tot 10.00 uur. Bij voldoende belangstelling en voortdurende COVID-maatregelen plannen wij in februari nieuwe koffiemomenten. Houd hiervoor de website in de gaten.

Aanmelden

Wilt u in januari aanschuiven bij het Online Koffiemoment? Meld u dan aan door een mail te sturen naar Ellen van Schijndel via Ellen@HelmondStart.nl en geef daarbij aan bij welke bijeenkomst(en) u wilt deelnemen. U ontvangt dan tijdig een Teams-link. Er zijn geen kosten verbonden aan deelname.

In verband met de COVID-maatregelen gaan wij ervan uit dat deze bijeenkomsten geheel online plaats zullen vinden.

Uw Reactie
Uw Reactie