VVV event info

Trudy Labij, Doris Baaten e.a.

Na het succes van Enkele reis, door Trouw omschreven als Bomvol geestige ontwikkelingen en dubbele lagen, kon een vervolg niet uitblijven. Dezelfde schrijver en regisseur maakten opnieuw een thril...

#ouderotten   #thrillerkomedie   #moordenonschuld

 

Dan is het publiek getuige van een gebeurtenis waardoor deze toneelavond volledig op zijn kop wordt gezet en werkelijk niets meer is wat het lijkt. Schrijver Lex Passchier blinkt uit in het creëren van verrassende verhaallijnen, het schetsen van menselijke verhoudingen en het opbouwen van een hoge dosis spanning. Dat liet hij eerder zien met televisieseries als De 12 van Oldenheim, De 12 van Schouwendam en het zeer populaire Oogappels. De hoofdrollen worden vertolkt door theatergrootheden Johnny Kraaijkamp jr, Nettie Blanken en Trudy Labij. Hun feilloze gevoel voor timing en grote talent voor komisch acteren zullen ervoor zorgen dat u op het puntje van uw stoel zit en de zaal met een grote glimlach verlaat.

 

TEKST: LEX PASSCHIER | REGIE: BRUUN KUIJT

 

Korting met je scholieren- of studentenpas

Op de dag van de voorstelling, vanaf één uur voor aanvang, kun je als student of scholier een kaartje kopen voor de verleidelijke prijs van € 12,50. Per persoon wordt deze korting op maximaal 1 kaart toegepast. Toon je scholieren- of studentenkaart aan de balie en pak je voordeel!

 

Trudy Labij, Doris Baaten e.a.

Details

Uw Reactie
Uw Reactie