VVV event info

DE GROTE IK HEB HIER GEEN ZIN IN SHOW 4+

Een woordloze kleutervoorstelling over je onbespied wanen en dan ineens in de spotlight staan

In deze woordloze kleutervoorstelling zie je hoe nietsvermoedende mensen plotseling in de spotlights komen te staan. Juist op een moment dat ze zich onbespied wanen, realiseren ze zich ineens, dat ze vol in beeld zijn. Vluchten kan niet, dus ja dan moet je iets, show, entertainment maar hoe?

Multi-instrumentalist en showmaster Keimpe de Jong overvalt René van 't Hof en Willemijn Zevenhuijzen in hun dagelijkse handelingen. Kruiswoordraadsels, vishengels en wasmanden vallen pardoes uit hun handen. Wat volgt is een onbeholpen poging iets te worden wat ze helemaal niet zijn.

 

REGIE: JETSE BATELAAN | SPEL: RENÉ VAN 't HOF, WILLEMIJN ZEVENHUIJZEN | LIVE MUZIEK: KEIMPE DE JONG | DECOR EN LICHT: THEUN MOSK |KOSTUUMS: LIESBET SWINGS

 

Korting met je scholieren- of studentenpas

Op de dag van de voorstelling, vanaf één uur voor aanvang, kun je als student of scholier een kaartje kopen voor de verleidelijke prijs van € 12,50. Per persoon wordt deze korting op maximaal 1 kaart toegepast. Toon je scholieren- of studentenkaart aan de balie en pak je voordeel!

 

DE GROTE IK HEB HIER GEEN ZIN IN SHOW 4+

Details

Uw Reactie
Uw Reactie