VVV event info

Micha Wertheim

In zijn nieuwe voorstelling gooit Wertheim het over een andere boeg. Hij zoemt in, en in, en dan nog iets verder in. Tot er heel weinig overblijft. En dan, dan zoemt hij nóg verder in. Tot er zo w...

Micha Wertheims vorige voorstellingen kregen in Nederland en Vlaanderen uitsluitend lovende recensies. De online voorstelling 'Niemand Anders' die hij vorig jaar maakte werd unaniem geprezen als inventief, innovatief en troost gevend. NRC noemde Micha Wertheim voor alle duidelijkheid de beste cabaretvoorstelling van 2019. Ruim twee uur lang vuurde Wertheim zijn eigenzinnige grappen, verhalen en beschouwingen af op het publiek, met als rode draad de vraag hoe we moeten omgaan met alle apocalyptische informatie die ons dagelijks overspoelt.

 

Korting met je scholieren- of studentenpas

Op de dag van de voorstelling, vanaf één uur voor aanvang, kun je als student of scholier een kaartje kopen voor de verleidelijke prijs van € 12,50. Per persoon wordt deze korting op maximaal 1 kaart toegepast. Toon je scholieren- of studentenkaart aan de balie en pak je voordeel!

 

 

Micha Wertheim

Details

Uw Reactie
Uw Reactie