VVV event info

The Ruggeds

Dit Eindhovense breakdance collectief behoort tot de absolute wereldtop. Na een avontuur bij de Amerikaanse TV in ‘World Of Dance’ en een internationale tournee komen ze voor even terug naar Neder...

#breakdancetheater   #clipJustinBieber   #WorldOfDance   #acrobatischehoogstandjes

 

Allemaal laten ze hun creativiteit de vrije loop, op zoek naar iets groots achter iets ogenschijnlijk minimaals. Zo ontstaan vier losse verhalen, verbonden via filmbeelden, die de kijker met dans, acrobatiek, muziek en fysiek theater meeslepen in het ontrafelen van de cijfers. Dus: zet je verstand op nul en laat je uit je stoel blazen door deze vooruitstrevende groep breakers in ‘Decypher’.

 

Eerder waren ze ook al in Het Speelhuis met hun shows ‘Adrenaline’ en ‘Between Us'. De Volkskrant over ‘Between Us’: “The Ruggeds zijn het onbetwistbare hoogtepunt. Hun breakdancetheater is iets om op de banken voor te gaan staan.”

 

MUZIEK: BOIBEIGE EN Y’SKID | CHOREOGRAFIE EN DANS: ROY OVERDIJK, VIRGIL DEY, JESSY KEMPER EN NIEK TRAA | DRAMATURGIE: VINCENT WIJLHUIZEN

 

Korting met je scholieren- of studentenpas

Op de dag van de voorstelling, vanaf één uur voor aanvang, kun je als student of scholier een kaartje kopen voor de verleidelijke prijs van € 12,50. Per persoon wordt deze korting op maximaal 1 kaart toegepast. Toon je scholieren- of studentenkaart aan de balie en pak je voordeel!

 

 

The Ruggeds

Details

Uw Reactie
Uw Reactie