VVV event info

Anders is een hele normale Zweedse...

ANDERS IS EEN HELE NORMALE ZWEEDSE VOORNAAM gaat over de vraag waarom we de dingen eigenlijk doen zoals we ze doen. Drie figuren onderzoeken op het toneel alternatieve mogelijkheden voor dagelijks...

Alles proberen ze omgekeerd of 'anders' te doen, met als gevolg grappige taferelen en vreemde beelden, zelfbedachte uitvindingen en slapstick-ongelukken. Ze ontdekken leukere manieren om de dingen te doen maar komen er gaandeweg ook achter dat het soms best handig is om je te houden aan wat we nou eenmaal hebben afgesproken.

ANDERS IS EEN HELE NORMALE ZWEEDSE VOORNAAM wordt een beeldende, absurdistische en filosofische voorstelling waarin fysiek gedrag centraal. Mimetheatergroep Bambie maakt in deze samenwerking met Theater Artemis voor het eerst een voorstelling voor kinderen.

 

REGIE: JETSE BATELAAN | CONCEPT EN SPEL: PAUL VAN DER LAAN, JOCHEM STAVENUITER, TESSA JONGE POERING | DRAMATURGIE: MARIJN VAN DER JAGT | DECOR: HESTER JOLINK | KOSTUUMS: LIESBET SWINGS

 

Korting met je scholieren- of studentenpas

Op de dag van de voorstelling, vanaf één uur voor aanvang, kun je als student of scholier een kaartje kopen voor de verleidelijke prijs van € 12,50. Per persoon wordt deze korting op maximaal 1 kaart toegepast. Toon je scholieren- of studentenkaart aan de balie en pak je voordeel!

 

Anders is een hele normale Zweedse...

Details

Uw Reactie
Uw Reactie