VVV event info

Belle en het Beest (4+)

‘Belle en het Beest De Musical’ is met betoverende liedjes, schitterende kostuums en hi-hilarische scènes het perfecte theateruitje voor jong en oud. In dit romantische sprookje speelt Bettina Hol...

#beestachtiggoed   #sprankelendesprookjesmusical   #warmhartwildevacht   #KickSpijkerman

 

Na publiekstrekkers als ‘De Kleine Zeemeermin’ en ‘Doornroosje’ vervolgt Van Hoorne Entertainment zijn sprookjestraditie met ‘Belle en het Beest De Musical’. Het verhaal ken je vast wel. Het dorp is in rep en roer... Binnenkort wordt prins Dinand 21 jaar en gekroond tot koning. Hij mist alleen nog een koningin aan zijn zijde. Alle dorpsmeisjes zijn al druk bezig met hun grootse trouwplannen, maar Belle droomt van grote avonturen buiten de dorpsmuren. Wat moet zij nu met een man?

 

Doe mee aan de sprookjes-verkleedwedstrijd

Extra leuk: trek je allermooiste kostuum uit de kast, kom verkleed naar het theater en maak kans op een betoverend sprookjespakket! Na afloop van de voorstelling kun je bovendien met alle acteurs op de foto tijdens een uitgebreide meet & greet.

 

REGIE: BAS GROENENBERG | SPEL: BETTINA HOLWERDA, KICK SPIJKERMAN, TITUS & FIEN E.A.

 

Korting met je scholieren- of studentenpas

Op de dag van de voorstelling, vanaf één uur voor aanvang, kun je als student of scholier een kaartje kopen voor de verleidelijke prijs van € 12,50. Per persoon wordt deze korting op maximaal 1 kaart toegepast. Toon je scholieren- of studentenkaart aan de balie en pak je voordeel!

 

Belle en het Beest (4+)

Details

Uw Reactie
Uw Reactie