VVV event info

Puur De Nijs - De Muziek van Rob de Nijs

PUUR DE NIJS is een splinternieuwe productie en brengt een ode aan één van Nederlands grootste artiesten: Rob De Nijs. Na enkele try-outs staat deze 4 mans formatie deze middag al in De Cacaofabriek!

Tijdens deze (theater)show worden zijn mooiste liedjes ten gehore gebracht. Geniet van klassiekers als 'Mallebabbe', 'Zondag' en 'Het Werd ZOmer'. Maar ook recentere liedjes ontbreken niet zoals 'Niet voor het laatst', en 'Wat Als Later Nu Is'.
Indrukwekkende videobeelden versterken de sfeer van de nummers van Rob de Nijs en nemen u mee op een nostalgische reis vol herinneringen. De teksten van de liedjes brengen u terug naar uw jeugd, naar droevige en vrolijke momenten. Precies zoals het leven is.
Zanger Marcel Mulders blikt terug en hoopt vooral zijn publiek te verblijden met hoop, troost, kracht en een lach en een positieve kijk op de toekomst. Hij wordt begeleid door een gitarist, toetsenist en drummer/percussionist. Marcel, Erik, Wikke en Stephan zijn ervaren muzikanten die met “Puur de Nijs” de grootsheid laten zien van rasartiest Rob De Nijs met een imposante carrière van ruim 60 jaar.

Zaal open om 15.30 uur; show start om 16.00 uur.
Kaarten kosten 17,50 euro

Puur De Nijs - De Muziek van Rob de Nijs

Details

Uw Reactie
Uw Reactie