VVV event info

Tosca Niterink & Anita Janssen

Ze reizen al jaren naar alle uithoeken van de wereld en komen met de meest hilarische verhalen terug: de altijd vrolijke globetrotters Tosca Niterink & Anita Janssen. Na ‘Klimmen naar Kruishoogte’...

#onvermoeibareglobbetrotters   #dollereisverslagen   #TheavanTheoenThea   #vervolgKlimmennaarKruishoogte

 

'De poncho must go on' is de theatervoorstelling met jongste avonturen van het reizigersduo Tosca Niterink & Anita Janssen, te lezen in de NRC én te zien in het theater.

 

Een geheel verzorgde busreis naar Tjernobyl, een bezoekje aan het Penispark in Zuid Korea, het blauwe huis van Frida Kahlo in Mexico City of een woelige nacht in een kapiteinshut over de Irrawaddy; niets is hen te dol. De hilarische verhalen van 'De poncho must go on' worden gelardeerd met even komische filmbeelden.

In Babelonia in Brazilië staat een gebouw met een kamer vol met protheses en kunstgebitten. Allemaal achtergelaten door mensen die op wonderbaarlijke manier van hun ongemakken zijn genezen. 'Er moeten hier toch heel wat benen aangegroeid zijn,' vermoedde Annie. 'Of ze hadden de moed en de kracht om helemaal naar huis te hinkelen', zei ik. 'En wat is er met die gebitten gebeurd?' - 'Ik weet het niet, maar het zal zeker pijn gedaan hebben.'

 

Tosca Niterink werd in Nederland wereldberoemd vanwege haar rol als Thea in de legendarische VPRO-TV-serie Theo & Thea. Met Arjan Ederveen maakte zij eveneens Kreatief met Kurk alsmede het onovertroffen Borreltijd. Nu is Tosca vooral schrijfster met titels als het succesvolle Klimmen naar Kruishoogte en De Vergeetclub. Ze is tevens columniste voor NRC en Het Parool.

 

Anita Janssen werkt als fotograaf voor de Achterpagina van NRC, is interviewer voor Het Parool en documentairemaker/camerajournalist voor diverse opdrachtgevers.

 

Korting met je scholieren- of studentenpas

Op de dag van de voorstelling, vanaf één uur voor aanvang, kun je als student of scholier een kaartje kopen voor de verleidelijke prijs van € 12,50. Per persoon wordt deze korting op maximaal 1 kaart toegepast. Toon je scholieren- of studentenkaart aan de balie en pak je voordeel!

 

 

Tosca Niterink & Anita Janssen

Details

Uw Reactie
Uw Reactie